Autoværksted

Hos Autoteknik Hundelev ApS står vi altid klar til at servicere dit køretøj. Vi udfører alle slags serviceeftersyn og reparationer i henhold til fabrikkens foreskrifter og garanterer altid for den bedste kvalitet ved enhver udført opgave.

 

DSC04291.JPG

Det er vigtigt for os at følge med tiden og teknikken og derfor holder vi os løbende opdateret omkring branchens udvikling. Vi deltager ofte i uddannelse der ruster os til at sikre dig den optimale oplevelse hver gang du benytter værkstedet. Det er en garanti for at du som kunde altid er i trygge hænder og uanset opgavens størrelse altid kan forvente at vi løser problemet på den mest effektive måde.

 

DSC04296.JPG

Som medlem af Din Bilpartner værkstedskæde, er alle medarbejdere tilknyttet en fast efteruddannelsesplan der sikrer at alle er opdateret med den sidste nye viden indenfor branchen

 

DSC04414.JPG

Værkstedet råder over moderne udstyr der løser selv de mest krævende opgaver, vi har det nødvendige udstyr for at kunne servicere og reparere de nyeste bilmærker. vores Teknikere uddannes konstant for at være opdateret med den sidste nye viden inden for branchen til gavn for os og vores kunder.


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_vi elsker at lave din bil.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_Vejhjælp2017.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.

Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Accept Auto
  • Bilgaranti

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net