Webasto bilvarmere

Pris ialt:
 
Montering af varmer forgår over 2 arbejdsdage.
6105

 
Standart monteringskit
1674

 
Dykrør til tank.
408

Bil
Varmer Type
Pris
Vælg

Lille klasse Lille klasse
Webasto Evo 4

Som ejer af en lille bil behøver du ikke at give afkald på fordelene ved en effektiv bilvarmer Det er nemlig ingen sag at opvarme en lille bil både hurtigt og rentabelt, så ruderne er afrimede og motoren er varmet op, så du kan starte dagen – sikkert og miljøvenligt!

5062

Mellem klasse Mellem klasse
Webasto Evo 5

At skrabe ruderne fri for is og så køre afsted med klamme fingre og kolde fødder – det var dengang! Med en bilvarmer fra Webasto skabes hurtigt et dejligt behageligt klima i bilen, så du kan starte dagen uden stress med afrimede ruder og en forvarmet motor. Du skåner ikke kun miljøet, men også motoren og pengepungen.

7120

Varevogn Varevogn
Webasto Evo 5+

Med en effektiv Webasto bilvarmer sørges der for afrimede ruder og dejlige behagelige temperaturer – også i større biler. Sæt dig i en dejlig varm og afrimet bil og start den forvarmede motor mere end højst nødvendigt. Evo 5+ til trange pladsforhold i motorrummet og til nem opgradering af SUV´er, terrængående køretøjer, varevogne og limousiner.

8273

 
Betjeningstype
Pris
Vælg

Varme med komfort-timer

Med komfort-timeren kan du altid præcist indstille en starttid for varmeren, således at behagelig kabine temperatur kan opnås. Den er ideel til alle, som på regelmæssige tidspunkter vil have en bestemt temperatur i bilen.

Du kan programmere op til tre starttidspunkter pr. dag for din bilvarmer. For dig betyder det: længere morgenmad, afslappet tur hjem om aftenen og selvfølgelig en dejlig varm fyraften. Programmerer din bilvarmer op til 24 timer i forud og nyd en dejlig behagelig varme lige på slaget. Selvfølgelig kan du også starte bilvarmeren med det samme, uden forprogrammering.

657

Telestart T91 - Varme med et tastetryk

elestart T91 er udstyret med en enkel On-/Off-funktion og har en rækkevidde på op til 1000 meter.

Du får en hurtig tilbagemelding om bilvarmeren er aktiveret eller slået fra.

I stil med de øvrige Webasto fjernbetjeninger overbeviser Telestart T91 med sin flotte optik, enkle betjening og store pålidelighed.

2995

Telestart T100 HTM - Varme med et tastetryk

Webasto fjernbetjeninger overbeviser med en flot optik, nem betjening og 100% pålidelighed. Denne intelligente fjernbetjening har en rækkevidde på op til 1000 meter.

Du taster din afgangstid, hvorefter Telestart T100 HTM beregner og kontrollerer det korrekte tidspunkt for start af varmeren afhængigt af omgivelsernes aktuelle temperatur.

3495

Varme via Smartphone iPhone eller Android

Rendyrket komfort og sikkerhed. Nem betjening af din Webasto bilvarmer fra mobiltelefon. Overvåg temperaturen i kabinen, aktiver og afbryd bilvarmeren, indstil starttidspunktet, og overvåg temperaturen i kabinen – alt sammen via SMS.

Android App

iPhone App

3745


254x84px_Resurs.png

Med Din Bilpartner kortet kan du betale din regning i små bidder og få råd til mere.

254x84px_vi elsker at lave din bil.png

Se Din Bilpartners reklamefilm og lær mere om, hvordan vi gør en forskel for dig og din bil.

254x84px_Vejhjælp2017.png

Vink farvel til bekymringerne med Din Bilpartner vejhjælp, der dækker i hele Europa.

Samarbejdspartnere

  • FTZ
  • DBR
  • Accept Auto
  • Bilgaranti

Din Bilpartner - Vi glæder os til du kører igen


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net